Tietosuojakäytäntö

 

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka Creative.Lighting ("Sivusto" tai "me") kerää, käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, kun vierailet Sivustolla tai teet ostoksia.

Henkilötietojen kerääminen

Kun vierailet Sivustolla, keräämme tiettyjä tietoja laitteestasi, vuorovaikutuksestasi Sivuston kanssa sekä tietoja, joita tarvitaan ostojesi käsittelyyn. Saatamme myös kerätä lisätietoja, jos otat meihin yhteyttä asiakastukea varten. Tässä tietosuojakäytännössä viittaamme kaikkiin tietoihin, jotka voivat yksilöidä yksilön (mukaan lukien alla olevat tiedot), "henkilötiedoilla". Katso alla olevasta luettelosta lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja keräämme ja miksi.

Laitetiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: verkkoselaimen versio, IP-osoite, aikavyöhyke, evästetiedot, tarkastelemasi sivustot tai tuotteet, hakutermit ja kuinka käytät Sivustoa.
  • Keräyksen tarkoitus: Sivuston lataaminen tarkasti puolestasi ja Sivuston käytön analytiikan suorittaminen Sivustomme optimoimiseksi.
  • Keräyksen lähde: Kerätään automaattisesti, kun käytät Sivustoamme käyttämällä evästeitä, lokitiedostoja, verkkojäljitteitä, tunnisteita tai pikseleitä.
  • Tietojen paljastaminen liiketoiminnallista tarkoitusta varten: jaettu prosessorimme Shopifyn kanssa.

Tilaustiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, maksutiedot (mukaan lukien luottokorttien numerot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Keräyksen tarkoitus: tarjota sinulle tuotteita tai palveluita sopimuksen täyttämiseksi, käsitellä sinun maksutiedot, järjestää toimituksen ja toimittaa sinulle laskuja ja/tai tilausvahvistuksia, kommunikoida kanssasi, seuloa tilauksemme mahdollisten riskien tai petosten varalta ja antaa sinulle tietoja tai mainoksia, kun olet meille jakamiesi mieltymysten mukaisesti liittyvät tuotteisiimme tai palveluihimme
  • Keräyksen lähde: kerätty sinulta
  • Tietojen luovuttaminen liiketoiminnallista tarkoitusta varten: jaettu prosessorimme Shopifyn kanssaAsiakastukitiedot

Keräyksen

  • Keräyksen tarjoaminen
  • lähde: kerätty sinulta

Alaikäiset

Sivusto ei ole tarkoitettu alle 18. Emme tarkoituksella kerää henkilötietoja lapsilta. Jos olet vanhempi t tai huoltaja ja uskot, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen pyytääksesi poistamista.

Henkilökohtaisten tietojen jakaminen Jaamme henkilötietosi

palveluntarjoajien kanssa auttaaksemme meitä tarjoamaan palvelujamme ja täyttämään kanssasi tekemämme sopimuksen edellä kuvatulla tavalla. Esimerkiksi:

  • Käytämme Shopifyta verkkokauppamme tehostamiseen. Voit lukea lisää siitä, kuinka Shopify käyttää henkilötietojasi täältä: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Voimme jakaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja määräysten noudattamiseksi, vastataksemme haasteeseen, etsintälupaan tai muuhun lailliseen vastaanottamiimme tietopyyntöön tai muuten suojellaksemme oikeuksiamme.

Käyttäytymiseen perustuva mainonta

Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Esimerkki:

  • Käytämme Google Analyticsia (mukaan lukien Google-signaalit) auttaaksemme meitä ymmärtämään, kuinka asiakkaamme käyttävät Sivustoa. Voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi.Voit myös poistaa Google Analyticsin käytöstä täällä: https://tools.google.com/ dlpage/gaoptout.
  • Jaamme tietoja sivuston käytöstäsi, ostoksistasi ja vuorovaikutuksestasi muilla verkkosivustoilla olevien mainosten kanssa mainoskumppaneidemme kanssa. Keräämme ja jaamme osan näistä tiedoista suoraan mainoskumppaneidemme kanssa ja joissakin tapauksissa käyttämällä evästeitä tai muita vastaavia tekniikoita (jotka saatat hyväksyä sijainnistasi riippuen).

Lisätietoja kohdistetun mainonnan toiminnasta on Network Advertising Initiativen ("NAI") koulutussivulla osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit kieltäytyä kohdistetusta mainonnasta:

Lisäksi voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaalissa osoitteessa: http://optout.aboutads .info/.

Henkilökohtaisten tietojen käyttäminen

Käytämme henkilötietojasi palveluidemme tarjoamiseen sinulle, joihin kuuluvat: tuotteiden tarjoaminen myyntiin, maksujen käsittely, tilauksesi toimittaminen ja täyttäminen sekä pysyminen ajan tasalla uusista tuotteista, palveluista ja tarjouksista.

Laillinen peruste

Yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") mukaisesti, jos asut Euroopan talousalueella ("ETA"), käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla laillisilla perusteilla:

  • Sinun suostumuksesi;
  • Sinun ja Sivuston välisen sopimuksen täytäntöönpano;
  • Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen;
  • Suojella elintärkeitä etujasi;
  • Suorittaa yleisen edun mukaisen tehtävän;
  • Oikeutettujen etujemme vuoksi, jotka eivät syrjäytä perusoikeuksiasi ja -vapauksiasi.

Säilyttäminen

Kun teet tilauksen Sivuston kautta, säilytämme henkilötietosi rekisteriä varten, ellet ja kunnes pyydät meitä poistamaan nämä tiedot. Lisätietoja poistooikeudesta on alla olevassa "Oikeutesi" -osiossa.

Automaattinen päätöksenteko

Jos asut ETA-alueella, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu yksinomaan automatisoituun päätöksentekoon (joka sisältää profiloinnin), kun kyseisellä päätöksenteolla on sinuun oikeusvaikutuksia tai se vaikuttaa sinuun muutoin merkittävästi .

Teemme . täysin automatisoitua päätöksentekoa, jolla on oikeudellinen tai muuten merkittävä vaikutus asiakastietojen avulla

Käsittelijämme Shopify käyttää rajoitettua automatisoitua päätöksentekoa estääkseen petokset, joilla ei ole laillista tai muuten merkittävää vaikutusta sinuun.

Palveluja, jotka sisältävät automatisoitua päätöksentekoa, ovat:

  • Toistuviin epäonnistuneisiin tapahtumiin liittyvien IP-osoitteiden tilapäinen estoluettelo. Tämä kieltävä lista jatkuu muutaman tunnin ajan.
  • Kiellettyihin IP-osoitteisiin liittyvien luottokorttien väliaikainen kieltoluettelo. Tämä kieltäjä pysyy muutaman päivän ajan.

Oikeutesi

GDPR

Jos asut ETA:ssa, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihin, siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta.

Henkilötietojasi käsitellään aluksi Irlannissa, minkä jälkeen ne siirretään Euroopan ulkopuolelle säilytystä ja jatkokäsittelyä varten, mukaan lukien Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Lisätietoja siitä, kuinka tiedonsiirto on GDPR:n mukainen, on Shopifyn GDPR Whitepaperissa: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

CCPA

Jos asut Kaliforniassa, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihin (tunnetaan myös nimellä "oikeus tietää"), siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää, että henkilötietosi korjattu, päivitetty tai poistettu. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta.

Jos haluat nimetä valtuutetun edustajan lähettämään nämä pyynnöt puolestasi, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.

Evästeet

Eväste on pieni määrä tietoa, joka ladataan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet sivustollamme. Käytämme useita erilaisia ​​evästeitä, mukaan lukien toiminnalliset, suorituskyky-, mainonta- ja sosiaalisen median evästeet tai sisältöevästeet. Evästeet parantavat selauskokemustasi antamalla verkkosivuston muistaa toimintasi ja asetuksesi (kuten sisäänkirjautumisen ja alueen valinnan). Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse syöttää näitä tietoja uudelleen aina, kun palaat sivustolle tai selaat sivulta toiselle. Evästeet tarjoavat myös tietoa siitä, kuinka ihmiset käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi käyvätkö he ensimmäistä kertaa vai käyvätkö he usein.

Käytämme seuraavia evästeitä optimoidaksemme kokemuksesi sivustollamme ja tarjotaksemme palveluitamme.

Kaupan nimitoiminnon toiminnan kannalta välttämättömät evästeet

_ab

Käytetään

järjestelmänvalvojan

käytön yhteydessä.

_secure_session_id

Käytetään julkisivussa liikkumisen yhteydessä.

cart

Käytetty ostoskorin yhteydessä.

cart_sig

Käytetään kassan yhteydessä.

cart_ts

Käytetään kassan yhteydessä.

checkout_token

Käytetään kassan yhteydessä.

salaisuus

Käytetään kassan yhteydessä.

secure_customer_sig

Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.

storefront_digest

Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.

_shopify_u

Käytetään helpottamaan asiakastilitietojen päivittämistä.

Raportointi ja Analyticsin

nimi

Funktio

_tracking_consent

Seurantaasetukset.

_landing_page

Seuraa aloitussivuja

_orig_referrer

Seuraa aloitussivuja

_s

Shopify analytics.

_shopify_fs

Shopify analytics.

_shopify_s

Shopify analytics.

_shopify_sa_p

Shopifyn markkinointiin ja viittauksiin liittyvä analytiikka.

_shopify_sa_t

Shopifyn markkinointiin ja viittauksiin liittyvä analytiikka.

_shopify_y

Shopify analytics.

_y

Shopify analytics.

 

Aika, jonka eväste pysyy tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, riippuu siitä, onko se "pysyvä" vai "istunto"eväste. Istuntoevästeet kestävät, kunnes lopetat selaamisen ja pysyvät evästeet, kunnes ne vanhenevat tai poistetaan. Suurin osa käyttämistämme evästeistä on pysyviä ja vanhenee 30 minuutin ja kahden vuoden välillä päivästä, jolloin ne on ladattu laitteellesi.

Voit hallita ja hallita evästeitä eri tavoilla. Muista, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi vaikuttaa kielteisesti käyttökokemukseesi ja että osa verkkosivustomme ei välttämättä ole enää täysin käytettävissä.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit valita, hyväksytkö evästeet selaimesi säätimillä, jotka löytyvät usein selaimesi "Työkalut"- tai "Asetukset"-valikosta. Lisätietoja selaimen asetusten muokkaamisesta tai evästeiden estämisestä, hallinnasta tai suodattamisesta löytyy selaimesi ohjetiedostosta tai esimerkiksi www.allaboutcookies.org.

Huomaa lisäksi, että evästeiden estäminen ei välttämättä estä täysin sitä, kuinka jaamme tietoja kolmansien osapuolien, kuten mainoskumppaneidemme, kanssa. Käyttääksesi oikeuksiasi tai kieltäytyäksesi tietyistä näiden osapuolten tietojesi käytöstä, noudata yllä olevan "Käyttäytymiseen perustuva mainonta" -osion ohjeita.

Älä seuraa

Huomaa, että koska alalla ei ole johdonmukaista ymmärrystä siitä, kuinka vastata "Älä seuraa" -signaaleihin, emme muuta tiedonkeruu- ja käyttökäytäntöjämme, kun havaitsemme tällaisen signaalin selaimestasi.

Muutokset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, jotta se heijastelee esimerkiksi käytäntöjemme muutoksia tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@creative.lighting.

Päivitetty viimeksi: [2021-02-10]

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme valitukseen, sinulla on oikeus tehdä valituksesi asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle. Voit ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen tai valvontaviranomaiseemme.